Woning laten opvallen op je website

Wist je dat je vanuit Kolibri je aanbod kan laten opvallen op je eigen website? Daarnaast worden aanpassingen die je maakt in Kolibri ook nog eens bijna real time doorgevoerd op je website.

Je woning laten opvallen

Om een woning meer te laten opvallen op je website ga je in Kolibri naar de woning toe en klik je op bekijken/bewerken. Vervolgens klik je op tabblad 5 (Marketing) en ga je naar 'Website opties'

In het tekstveld (1) voeg je een korte omschrijving in wat deze woning zo uniek maakt, om zo het interesse van de bezoekers te wekken. Wanneer je vervolgens bij (2) 'Is het een special?' aanvinkt dat het een special is, dan wordt de woning met dit stukje tekst op een opvallende manier op je homepagina getoond. Wanneer je (3) 'Is het een topper?' aanvinkt, komt de woning altijd boven aan te staan in de zoekresultatenpagina van je website.

Een beoordeling plaatsen

Heb je een goede beoordeling gekregen? Dan kan je dit ook tonen bij de betreffende woning op je website. Dit doe je door '2 - testimonial' (1) aan te klikken. Geef de testimonial een leuke titel (2), vul eventueel de naam van diegene in die de beoordeling gegeven heeft (3) en voer de tekst van de beoordeling in (4). Je kunt als je dat wil ook een foto van de opdrachtgever uploaden (5).

Vergeet niet om het schuifje 'Tonen op website?' (6) naar rechts te schuiven om de testimonial ook daadwerkelijk op je website te plaatsen, en eventueel ook de verkooptermijn te tonen (7).

Hoe je er vervolgens voor zorgt dat de testimonials op je website getoond worden lees je in deze handleiding.

Meer voordelen van Kolibri in combinatie met een Housenet website

• Op de aanbodpagina in één mooie zin vertellen waarom je deze woning moet zien;
  • Een woning in één klik op de homepage van jouw website tonen;
  • Geselecteerde woningen altijd bovenstaande zoekresultaten tonen;
  • Al jouw verkochte woningen op jouw website tonen mét testimonial van de verkopers, voorzien van links naar social media;
  • Nieuwe woningen direct zichtbaar maken op jouw website, klik op publiceren en 10 seconden later is hij zichtbaar;
  • Aanvragen die via de website binnenkomen, automatisch registreren in Kolibri. Geen dubbel werk! Zelfs de relatie wordt direct aangemaakt.