Je MailKing24 mailbox toevoegen aan Outlook

Voordelen van MailKing24:
  • E-mailadres met eigen domeinnaam
  • 5 GB opslag en mogelijkheid om dit uit te breiden tot 25 GB
  • Zeer moderne webmail omgeving
  • Werkt fantastisch wanneer je je mail integreert in Kolibri
  • Inclusief anti-spam
  • Veilig
  • En nog veel meer, klik hier.

Hoe voeg ik een account toe aan Outlook?

Let op: Een andere versie van Outlook kan afwijken van de interface in onderstaande video en screenshots. Het principe en de stappen blijven overigens hetzelfde.

Klik linksboven in Outlook op het tabje 'Bestand'.

Je komt nu in het scherm met je accountgegevens. Klik op de knop 'Account toevoegen'.

Vul in het pop-up schermpje het e-mailadres in en klik op 'Geavanceerde opties'. Vink aan dat je je account handmatig wil instellen.

Kies vervolgens voor IMAP.

Vervolgens vul je de gegevens voor de inkomende en uitgaande e-mail in zoals ze in onderstaand screenshot en tabel staan en klik je op 'Volgende'.

IMAP instellingen

INKOMENDE SERVER:

Gebruikersnaam
bijv.   naam@bedrijf.nl
Wachtwoord
je wachtwoord
Inkomende mail server
imap.mailking24.com
Poort
993
Beveiligingsmethode
TLS

UITGAANDE SERVER:

Gebruikersnaam
bijv.   naam@bedrijf.nl
Wachtwoord
je wachtwoord
Uitgaande mail server
smtp.mailking24.com
Poort
465
(werkt dit niet,
gebruik dan poort 25 of 587
met beveiligingsmethode STARTTLS)

Beveiligingsmethode
SSL

POP instellingen

Gebruikersnaam
bijv.   naam@bedrijf.nl
Wachtwoord
je wachtwoord
Hostnaam of inkomende mail server
pop.mailking24.com
Poort
995
Beveiligingsmethose
TLS

Voer vervolgens het wachtwoord in dat je van ons hebt gekregen en maak verbinding. Je account is nu toegevoegd aan Outlook!

Instellingen voor Mailking24

Inkomende e-mail

Server
imap.mailking24.com
Poort
Versleutelingsmethode
TLS
Gebruikersnaam
het e-mailadres
Wachtwoord
je eigen wachtwoord

Uitgaande e-mail

Server
smtp.mailking24.com
Poort
Versleutelingsmethode
SSL
Gebruikersnaam
het e-mailadres
Wachtwoord
je eigen wachtwoord