Testimonial op website

je hebt zojuist een klant blij gemaakt met de aankoop van zijn nieuwe woning en nu wil je dat natuurlijk kenbaar maken op je website. Dat doe je in een paar eenvoudige stappen.

Ga in het bewerkingsscherm van de opdracht naar tabblad 5 - Marketing (1) en kies aan de rechterkant voor 'Website opties' (2). Vervolgens klik je op 2 - Testimonial (3).

Geef de testimonial een leuke titel (1), vul eventueel de naam van diegene in die de beoordeling gegeven heeft (2) en voer de tekst van de beoordeling in (3). Je kunt als je dat wil ook een foto van de opdrachtgever uploaden (4).

Vergeet niet om het schuifje 'Tonen op website?' (5) naar rechts te schuiven om de testimonial ook daadwerkelijk op je website te plaatsen, en eventueel ook de verkooptermijn te tonen (6).