Hoe zorg ik er voor dat een opdracht niet op internet komt?

Het kan voorkomen dat je een opdracht niet op internet wil publiceren. Ga hiervoor naar naar het bewerkingsscherm en schuif in tabblad 1 - Opdrachtgever het schuifje 'Vertrouwelijk' naar rechts.

Als NVM-er wordt het object wél naar Tiara verstuurd.

Heb je een Housenet website? Na het publiceren krijg je bij Stap 5 - mediapartners en publicaties wel een ''geheim linkje'' naar je object op de website zodat jij kan kiezen met wie je deze link wilt delen. Het object is op deze manier alleen zichtbaar voor de personen met wie jij de link deelt.