Hoe voeg ik een presentatie of brochure toe?

Om een presentatie of brochure aan een opdracht toe te voegen ga je in het bewerkingsscherm naar tabblad 5 - Marketing en klikt rechts op de blauwe knop "Presentatie en brochures".

Als je al bestaande presentaties of brochures hebt dan kun je die rechtstreeks in het betreffende veld slepen. Let op: er kunnen alleen PDF bestanden toegevoegd worden!

Je kunt ook in Kolibri een nieuwe presentatie of brochure maken door op de blauwe knop "Presentatie maken" te klikken. Je komt dan in een scherm van Yisual waar je een presentatie of brochure kunt kiezen. De foto's en teksten van het object worden automatisch overgenomen uit Kolibri.

Ook zijn de kleuren van je kantoorlogo relevant voor de opmaak van je presentatie, waarom dit precies is en waar je deze kunt aanpassen zie je onderstaande video:

Een presentatie of brochure maken kost eenmalig €4,- per object. Het maakt dan niet uit of je 1 of meerdere presentaties bij je opdracht maakt. De kosten worden gefactureerd door Yisual. Ook bij vragen of problemen kun je bij hen terecht via  servicedesk@yisual.com  of 0118 - 700 237.