Herhalende afspraken

Er zijn natuurlijk altijd afspraken die periodiek terugkomen. Om het je makkelijk te maken hoef je zo'n afspraak maar één keer in te voeren en kun je bij die afspraak een terugkeerpatroon instellen. Klik hiervoor op de blauwe knop 'Terugkeerpatroon toevoegen' (1).

In het schermpje dat nu opent kun je het terugkeerpatroon aangeven. De keuze die je bij (1) krijgt is afhankelijk van je keuze bij (2). Als je het terugkeerpatroon hebt ingevoerd klik je op de groene knop 'Klaar' (3).

De afspraak zal nu op de door jou gekozen tijdstippen terugkeren in je agenda.