Meerdere agenda's tegelijk

Als je in Kolibri aan het werk bent kan het handig zijn om ook in de agenda van je collega's te kijken of om een afspraak voor een collega in zijn/haar agenda te zetten. Klik aan de linkerkant op 'Gedeelde agenda's' en je krijgt de mogelijkheid om de agenda van een of meer collega's te selecteren. Je krijgt ze gelijk in je eigen agendaweergave te zien.

Als je aan de linkerkant niet de optie 'Gedeelde agenda' ziet dan kun je deze zichtbaar maken door op het blauwe trechterje links bovenin te klikken.

Je kunt bij je collega nu een nieuwe afspraak in zijn/haar agenda zetten door in de betreffende agenda dubbel te klikken op het tijdstip dat de afspraak begint en de details in te voeren.

Om een afspraak van je collega te wijzigen kun je op de afspraak in zijn/haar agenda dubbelklikken.