Activeren van SiteLink

Nu je Kolibri gebruikt wil je natuurlijk dat je panden vanuit Kolibri op je website getoond worden. Als je geen Housenet website hebt kun je daarvoor gebruik maken van SiteLink, een service die de objectinformatie automatisch naar je website stuurt.

Om gebruik te kunnen maken van SiteLink ga je naar de instellingen van Kolibri door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken en 'Instellingen' te selecteren.

Vervolgens klik je links in het instellingenmenu op 'Mediapartners' en scroll je naar beneden tot je 'Sitelink' ziet. Als je nu op de groene knop 'Activeren' daar naast klikt ontvang je van ons via e-mail een z.g. token.

Dit token heeft degene die je website gebouwd heeft nodig om SiteLink in jouw website te implementeren. Als je het token samen met de link https://development.kolibri24.com/sitelink/ (waar informatie voor je webbouwer staat) naar je webbouwer stuurt kan hij er voor zorgen dat je panden met alle informatie uit Kolibri op je website komen te staan.