Verhuisd? Pas hier je adres aan in Kolibri

Klik op instellingen en vervolgens onder Mijn bedrijf op Vestigingen;

Klik aan de rechterkant van de vestiging waarbij het adres wilt aanpassen op de drie puntjes en kies voor bewerken;

Klik vervolgens nogmaals op Vestiging bewerken;

In het volgende scherm kan je je adres aanpassen, vergeet niet op Opslaan te klikken als je klaar bent;

Moet je het adres ook aanpassen op je Housenet website? Klik dan hier om te kijken hoe je dit aanpast in het CMS.