Hoe bevestig ik een afspraak?

Zodra je zeker weet dat een afspraak doorgaat, wil je dit natuurlijk kunnen aangeven in je agenda en je relaties hiervan op de hoogte brengen.

Door op de groene knop "Afspraak bevestigen" te klikken bevestig je de afspraak.

Aan alle relaties wordt nu een bevestigingsmail gestuurd en in je agenda wordt met een groen ikoontje aangegeven dat de afspraak inderdaad bevestigd is.