Hoe filter ik in de agenda?

Je kunt in de Kolibri agenda eenvoudig zelf bepalen wat je wil zien en hoe dat getoond moet worden. Hiervoor kun je de filters links naast je agenda gebruiken.

Standaard wordt alleen jouw agenda weergegeven. Door op het pijltje naast "Gedeelde agenda's" te klikken zie je een lijst met je collega's. Door het veldje voor de naam aan te vinken wordt ook de agenda van die collega zichtbaar.

Verder kun je ook alleen afspraken tonen uit één of meerdere categorieën. Hiervoor klik je op het pijltje naast "Categorie" en vinkt de categorie(ën) die je wil zien.

Tenslotte kun je ook de tijdsindeling van je agenda weergeven.