Hoe stel ik een herinnering in voor een afspraak?

Bij een afspraak kun je aangeven dat je op een bepaald tijdstip een herinnering wil krijgen. Klik hiervoor op het veldje "Herinnering?" en geef de tijd aan dat je een herinnering wil krijgen.

Op de door jouw ingestelde tijd zal er in Kolibri een pop-up schermpje verschijnen met een herinnering. Door op de herinnering te klikken kun je de afspraak openen of verwijderen.