Biedingen

Biedingen vastleggen
Wanneer je in onderhandeling gaat over een object, wil je dit natuurlijk ook vastleggen. Kolibri introduceert nu een nieuwe functionaliteit: biedingen. Hier registreer je jouw uitgaande bod en leg je daar het tegenbod van de verhurende of verkopende makelaar vast. In het overzichtsscherm zie je in één oog opslag een duidelijk overzicht van je biedingen.

Hieronder leg ik je uit hoe je een bod registreert:

Stap 1

Klik in het overzichtsscherm van een object op 'opties' en vervolgens op 'bod toevoegen'.

Stap 2

Hier voer je in welk bod is uitgebracht, wanneer het bod verloopt en welke relatie dit bod heeft uitgebracht.

Stap 3

Vervolgens verschijnt het bod in het overzichtsscherm van het object.

Stap 4

Wanneer je klikt op het zojuist toegevoegde bod, kan je eventueel een tegenbod registreren of de status van het bod wijzigingen.