Cache verwijderen van Housenet 3 website

Als je een pagina op je website aanpast of toevoegt is dat niet gelijk te zien. Er zit een verwerkingstijd tussen een wijziging en het moment dat die ook daadwerkelijk op de website te zien is.

We hebben daarom een speciale "pagina" geïntroduceerd, welke bij aanroep de cache leeg maakt. Deze pagina is aan te roepen op elke site door achter de domeinnaam "/api/invalidatecache" toe te voegen. Direct daarna is de cache leeg. Dit betekent dat je de wijziging die je hebt ingevoerd direct kan zien op de website.