Dagelijkse mutatielijst via de Kolibri Uitwisseling

Veel makelaars gebruiken de Kolibri uitwisseling om dagelijks te zien wat er in hun werkgebied is veranderd. Je kunt dat makkelijk zelf instellen zodat je altijd op de hoogte bent.

Een werkgebied instellen

Je kunt eenvoudig werkgebieden aanmaken voor de Kolibri Uitwisseling. Dit doe je via de instellingen.

1) Ga naar de instellingen van Kolibri. Onder Gebruik vind je de knop Uitwisseling
2) Vul hier de naam in van het werkgebied en een postcodereeks.
3) Sla de instellingen op

Op het werkgebied filteren in de uitwisseling

In de uitwisseling vind je de filter 'Gebieden'. Je kunt daar het door jou aangemaakte gebied vinden. Dat mogen er ook meerdere zijn.

Mutaties instellen

1) In de mutatiefilter stel je in welke mutaties je wil zien
2) En van welke periode je ze wil zien. Dat kan een specifieke datumreeks zijn maar ook een relatieve tijd, zoals alle mutaties sinds gisteren.

De filter opslaan

Bovenaan de filterlijst kun je de filter opslaan. Je kunt daardoor eenvoudig de gefilterde weergave selecteren zonder dat je alle filters opnieuw moet instellen. Veel plezier!