Mediapartners Activeren

Bekijk hieronder de video om te zien waar je de mediapartners kunt activeren.

In het scherm Mediapartners zie je een lijst van alle partijen waar je je opdrachten naar toe kunt publiceren. Je kunt bovenin filteren op welk type partners je wil zien.

Er zijn verschillende soorten partners, portalen die je aanbod tonen (zoals Funda), partners die foto's en video's bij je aanbod verzorgen of die presentaties van het aanbod maken.

Klik op 'activeren' om een verzoek bij de mediapartner in te dienen.

Door het filter "Actief" te gebruiken zie je naar welke partners je aanbod gepubliceerd wordt. Wil je ook naar andere mediapartners publiceren dan klik je op de groene knop "Activeren" bij de betreffende partner. Er gaat dan een signaal naar die partner die de koppeling zal activeren. Als dat gebeurd is kun je je aanbod daar naar toe publiceren.

Je kunt bij de meeste mediapartners aangeven of je aanbod automatisch of handmatig gepubliceerd moet worden. In dat laatste geval zul je dat bij elk individuele opdracht moeten aangeven op tabblad 5 -Marketing in het scherm "Mediapartners en publicaties" door op de groene knop "Aanbieden" te klikken.

Je kunt een mediapartner toevoegen aan je lijst met favoriete partners door op het sterretje links naast het logo van die partner te klikken. Favoriete partners worden bovenaan de lijst geplaatst en zijn daardoor makkelijk terug te vinden.

Wil je op een gegeven moment je aanbod niet meer naar een bepaalde partner publiceren dan kun achter deze partner op de knop "Deactiveren" klikken. De partner krijgt daar dan bericht van en zal stoppen met het publiceren van je aanbod.