Drukwerk brochure bestellen bij Yisual

Je hebt bij je opdrachten in Kolibri natuurlijk fantastische brochures gemaakt. Deze brochures kun je downloaden en zelf afdrukken, maar hoe mooi zou het zijn als je rechtstreeks vanuit Kolibri een professioneel gedrukte brochure zou kunnen bestellen? Welnu, dat kan!

Ga bij de opdracht waarvan je de brochure wil bestellen in het bewerkingsscherm naar tabblad 5 - Marketing en selecteer "Presentatie en brochures". Je ziet daar de brochure(s) die bij de opdracht horen. Klik op het potloodikoontje onder de brochure die je wil bestellen.

Je komt nu in het scherm van Yisual (de makers van de brochure). Klik hier rechts bovenin op de link "Terug naar media overzicht".

Vanuit het scherm dat nu opent kun je de brochure bestellen door je muiscursor over de afbeelding van de brochure te bewegen waardoor er vier ikoontjes verschijnen. Klik op het winkelwagenikoontje.

Je bestelling gaat nu naar Yisual die het verder zullen verwerken. De kosten zullen ook door Yisual worden gefactureerd. Bij eventuele vragen of problemen kun je bij hen terecht via servicedesk@yisual.com of 0118 - 700 237.