Een menu item naar een externe website

Het kan voorkomen dat je in het menu een item wilt zetten dat linkt naar een externe bron. Selecteer 'Nieuw' - 'Link naar andere website...'

Vul de naam van de link in zoals die in het menu zal komen te staan (1) en voor het adres van de externe bron in (https://www.xxxxxx.nl/). (2) Vergeet niet om er https:// voor te zetten! Wil je dat de link in een nieuw scherm opent vink dan het veldje 'Nieuw venster' aan. (3)