Een pagina maken waarop je je medewerkers presenteert

Op je Housenet website kun je heel eenvoudig zelf je medewerkers aan je website toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Klik in het CMS van je website op "Modules"  (1)  en daarna in het uitgeklapte menu op "Medewerkers"  (2) . Je komt dan in het scherm met een overzicht van je medewerkers. Komen je medewerkers uit Kolibri dan geeft het CMS aan dat de gegevens uit je software komen (3) , gebruik je een ander softwarepakket dan zijn de medewerkers hier handmatig ingevoerd (4) . In dit overzicht kun je door een vinkje in het veld "Toon op website"  (5)  te zetten de betreffende medewerker op je website tonen.

Als je een medewerker wil toevoegen dan klik je rechtsboven op "Nieuw"
(6) .

Als je een medewerker wilt verwijderen vink je het vakje dat voor die medewerker staat aan  (7)  en klik je op "Permanent verwijderen"  (8) . De medewerker zal uit de lijst verdwijnen en niet meer op de site getoond worden.

Wil je een medewerker wijzigen dan klik je de medewerker zelf aan in de lijst waarna je hem kunt aanpassen.

Wil je een medewerker bewerken waarvan de gegevens uit Kolibri komen dan zijn er twee mogelijkheden. Je kunt de gegevens van de medewerker in Kolibri aanpassen óf je vinkt het veldje aan in het veld "Importeren blokkeren". Vanaf dat moment worden de gegevens die hier zijn ingevoerd getoond, niet meer de gegevens zoals ze in Kolibri staan.

Voer hier de gegevens in als het een nieuwe medewerker betreft of wijzig eventueel de bestaande gegevens als je een al bestaande medewerker aan wil passen. Heb je meerdere vestigingen en wil je deze medewerker aan een bepaalde vestiging koppelen dan kun je dat doen op de modulepagina "Modules - Vestigingen ".

Je kunt een foto aan een medewerker toevoegen door in de lijst op de naam te klikken en in het scherm met de gegevens op "Selecteer bestand..."
 te klikken. Je kunt nu een bestand van je harde schijf selecteren. Klik op "Uploaden"  en de foto wordt aan de medewerker toegevoegd.

Het enige dat nu nog moet gebeuren is een pagina maken die je medewerkers ook daadwerkelijk op je website toont. Hiervoor maak je een systeempagina aan in het CMS. Hoe je een systeempagina maakt wordt uitgebreid beschreven op de pagina " Een systeempagina maken ". Bij de vraag "Welke Housenet functionaliteit wil je op deze pagina gebruiken?" kies je dan voor: "Een pagina met je medewerkers".