Externe links toevoegen in sitemap

De Sitemap is een overzicht van alle pagina's die een website bevat. Menu items die je verborgen houdt in het menu, komen wel terug in de sitemap.

Hoe voeg je externe links toe in de sitemap?

Kies een plek waar je de pagina wilt toevoegen, hoofdmenu of bodem menu. Bodem menu is vaak overzichtelijker omdat hier minder pagina's staan.

1. Ga naar Paginas
2. Ga naar bodem menu
3. Klik op Nieuw
4. Kies voor Link naar andere website
5. Bij 1 verberg je de pagina in het menu
6. Bij 2 kies je voor ''Nieuw venster'' wanneer het een link is naar een externe website. Je kiest voor ''Huidige venster'' wanneer het een link is naar een pagina van jouw eigen website.
7. Bij 3 vul je de naam in zoals je die wilt zien in de sitemap
8. Bij 4 vul je de link in. Wanneer het om een link naar een externe website gaat, vul je de volledige link in. Gaat het om een link naar je eigen website dan vul je alles in na de .nl.