Extra medewerker(s) in Kolibri

Als je één of meer medewerkers wil toevoegen die ook in Kolibri kunnen werken met hun eigen logingegevens dan kun je dat doorgeven door een e-mail te sturen naar onze supportafdeling met de voor- en achternaam en het e-mailadres van de nieuwe medewerker. Wij zullen dan de nieuwe medewerker aan je kantoor toevoegen en de inloggegevens sturen.

Aan het toevoegen van een medewerker kunnen kosten verbonden zitten, dit is afhankelijk van de branchevereniging waarvan je lid bent.