Firewall blokkeert de factuurpagina

Blokkeert je firewall https://mijn.kolibri.software/portal/kolibrisoftware ? Dit los je eenvoudig op door onderstaande stappen te volgen:

McAfee Net Guard / Netwacht blokkeert de factuurlink in de e-mail van Kolibri.
Om de link werkend te krijgen zal het IP adres van de server waar de facturen op staan (185.20.209.81) vrijgegeven moeten worden. Dit gaat in McAfee op de volgende manier: