Funda toont geen tuin bij mijn woning

Je hebt zojuist een pand gepubliceerd naar Funda, echter zie je tot je verbazing dat er geen tuin aanwezig is terwijl je dit wel hebt aangegeven in Kolibri. Gelukkig kun je dit eenvoudig zelf oplossen!

Ga in Kolibri naar het desbetreffende pand en klik rechts bovenin op de groene knop 'Bewerken'.

Ga vervolgens naar tabblad 4 - Opdracht (1) en klik op '2 - tuinen, garages en schuur/berging' (2).

Voeg eventueel een tuin toe door op het plusje voor het veld 'Geen tuinen gespecificeerd' te klikken. Heb je al wel een of meer tuinen toegevoegd klik dan op de groene knop 'Specificaties'.

Voer de de specificaties in en geef in ieder geval van één tuin aan dat het de hoofdtuin betreft. Klik op de groene knop 'Okay' en sla de opdracht op. De nieuwe gegevens worden naar Tiara gestuurd en de tuin zal op Funda aangegeven worden.