Het exporteren van facturen

In Kolibri is het heel eenvoudig om je lijst met facturen naar Excel te exporteren. En door gebruik te maken van de filters bepaal je zelf welke facturen er geƫxporteerd worden. Alle al dan niet openstaande facturen, facturen uit een bepaalde periode, alle facturen vanaf een bepaalde vervaldatum of een combinatie van deze filters.

Ga in het menu links naar 'Facturen' (1). Je kunt vervolgens filteren op Beschikbaarheid (2), Status (3), Factuurdatum (4) of Vervaldatum (5) of een combinatie van deze filters. Boven de lijst zie je vervolgens welke filters je gebruikt hebt (6) en dus welke facturen in de lijst daaronder getoond worden.

Klik op de groene knop 'Exporteren' (7) en je krijgt een keurig Excelbestand met daarin de facturen die je geƫxporteerd wil zien.