Het Kolibri Support team toegang geven om te zien wat jij ziet.

Het Kolibri Support team toegang geven om te zien wat jij ziet.

Soms is de beste manier om een probleem op te lossen of te zien waar je hulp bij nodig hebt als we kunnen zien wat jij ziet. We hebben in Kolibri een instelling toegevoegd waarmee je onze support medewerkers toegang verleent om met je mee te kijken in jouw Kolibri-omgeving.

We vinden het belangrijk dat jij daar de controle over hebt. Je kunt de toegang daarom op elk moment toezeggen of ontzeggen. In de onderstaande screenshots laat ik zien hoe je dat doet:

Support toegang aanzetten

1) Ga naar de instellingen in Kolibri en klik op de tab 'Algemeen'
2) Klik op 'Toegang voor support toestaan'

3) Vul in het volgende scherm je wachtwoord in en bevestig het verlenen van toegang:

Support toegang uitzetten

Het uitzetten van de support toegang is net zo eenvoudig als het aanzetten daarvan. Je volgt daarvoor dezelfde stapjes als hierboven, maar