Het plaatsen van de Facebook pixel

Het plaatsen van de Facebook meetpixel op je Housenet website is heel eenvoudig. Log in op het CMS van je website en klik in het menu aan de linkerkant op "Instellingen" (1). Selecteer vervolgens "Website" (2).

Klik dan rechtsboven op het tabje "Aangepast site script" (1) en vervolgens op de knop "Klik om te bewerken..." (2)

Kopieer de code uit het blauwe vlak hieronder:

<!-- Facebook Pixel -->

{% if listing.objectcode != null and listing.objectcode != blank %}
<script>
  dataLayer = [{
       'objectIdentifier': '{{listing.objectcode}}'
  }];
</script>
{% endif %}

<!-- MD pixel -->
<script>(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start':
new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= '//www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PX4GN2');</script>
<!-- End MD pixel -->

Vervolgens plak je de zojuist gekopieerde code in het veld " Aangepast site script voor bovenin de body " en klikt op Opslaan. De meetpixel is nu aan je website toegevoegd.