Hoe geef ik aan dat het om een bieden-vanaf prijs gaat?

In Kolibri heb je niet de mogelijkheid om in de prijscode aan te geven dat het om een bieden-vanaf prijs gaat. We hebben hier bewust voor gekozen omdat bijvoorbeeld funda hier ook geen ruimte voor biedt omdat een bieden-vanaf prijs ook als een vraagprijs wordt gezien.

In zo'n geval kun je in de advertentietekst duidelijk maken dat de getoonde prijs een bieden-vanaf prijs is.