Hoe lang blijven verkochte/verhuurde panden of projecten nog op mijn website staan?

Hoe lang blijven verkochte/verhuurde panden of projecten nog op mijn website staan?

Vaak wil je dat tussen het aanbod op je website ook nog een tijdje je verkochte of verhuurde panden blijven staan. Standaard verdwijnen deze panden na 8 dagen. Het kan natuurlijk dat je deze periode wil verlengen (of verkorten).

Om de tijd dat verkochte/verhuurde panden op je website blijven staan aan te passen log je in op het CMS ( https://cms.housenet3.nl/ ) en klik je in het linkermenu op Aanbod > Algemeen.

In het scherm dat dan opent scroll je naar beneden waar je onder 'Aantal dagen zichtbaar' het aantal dagen ziet dat woningen en projecten zichtbaar blijven. Pas deze naar wens aan en klik op 'Opslaan'. Panden die al van de website verdwenen waren maar in de nieuw ingestelde periode vallen zullen weer zichtbaar worden.

Je objecten kan je tot maximaal 180 dagen op je website tonen. Is dat niet lang genoeg? Dan kunnen wij dit voor je verlengen, je kunt kiezen voor:
- 1 jaar       €10,- p.m.
- 3 jaar       €20,- p.m.
- 5 jaar       €25,- p.m.

Mocht je dit willen, stuur dit dan door naar support@kolibri.software