Hoe wijzig ik mijn wachtwoord voor Kolibri?

Wanneer je het wachtwoord voor Kolibri vergeten bent of deze wilt wijzigen klik je in het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten?'. Na het invullen van je gebruikersnaam wordt er een e-mail gestuurd naar het adres dat bij ons bekend is. Klik op de link in het mailtje en je gaat naar een scherm waar je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Met dit nieuwe wachtwoord kun je nu weer inloggen.

Heb je geen e-mail ontvangen? Waarschijnlijk heb je in het verleden dan niet je e-mailadres gevalideerd. Hierdoor kunnen wij geen e-mail sturen. Je kunt dan contact opnemen met onze support afdeling, wij helpen je dan graag verder.