Housenet - de volgorde op de aanbod overzichtpagina's

De volgorde van je opdrachten op de aanbod overzichtpagina's kun je zelf heel eenvoudig instellen. Ga hiervoor in het CMS van je website naar Instellingen (1) - Aanbod (2) en geef in het veld "Sorteren op" (3) het criterium aan waarop gesorteerd moet worden en in het veld "Richting" of deze sortering op- of aflopend moet zijn (4). Verder kun je er voor kiezen om de beschikbare panden bovenaan in de zoekresultaten te tonen (5).