Ik gebruik nu POP in Housenet, en nu?

Wanneer je POP hebt ingesteld voor je e-mail, staan je mails op je computer opgeslagen en niet op de server. Omdat je mails niet in een "online omgeving" staan, kunnen je mails niet geïmporteerd worden naar MailKing24 maar blijven ze op jouw computer staan.

In dit artikel lees zie je hoe je je e-mails kunt overzetten naar je nieuwe mailbox.

Wil je POP omzetten naar IMAP?
Je kunt POP eenvoudig overzetten naar IMAP zodat al je mailtjes netjes op de server worden opgeslagen. Je hoeft dan nooit bang te zijn dat je je kwijtraakt wanneer bijvoorbeeld je computer crasht. Hier lees je hoe je POP omzet naar IMAP, je systeembeheerder kan je hier eventueel bij helpen.

Een van onze systeemexperts kan dit ook voor je in orde maken. Je kunt hieronder online een afspraak met ons inplannen zodat zij dit via Teamviewer voor jullie kunnen doen.