Inloggen in Kolibri

Om er zeker van te zijn dat je veilig gebruik kunt maken van Kolibri vragen we bij de eerste keer dat je inlogt om een nieuw, veilig wachtwoord in te stellen. Inloggen doe je via: https://kolibri24.com/ of via de Kolibri App.

In de eerste stap wordt je gevraagd om het wachtwoord dat je van ons ontvangen hebt te vervangen door een nieuw, veilig wachtwoord. Zorg er voor dat het wachtwoord voldoet aan de eisen die onder het veld voor het nieuwe wachtwoord staan.

Als je dit nieuwe wachtwoord hebt ingegeven wordt een e-mailadres gevraagd waar een verificatiecode naar toe gestuurd wordt.

Daarna krijg je de optie om een tweestapsverificatie aan te zetten. Dit is een extra beveiliging waarbij een code via SMS naar je mobiele telefoon gestuurd wordt zodra je inlogt, zodat alleen jij met je gegevens kunt inloggen. Je kunt deze stap overslaan maar we raden ten sterkste aan om toch van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Zet je de tweetrapsverificatie aan dan wordt je gevraagd om je mobiele nummer in te voeren. Naar dit nummer zal de beveiligingscode verstuurd worden.

Als je de code via SMS ontvangen hebt kun je die nu invoeren om hem te bevestigen.

Als je de beveiligingscode verstuurd hebt krijg je daarvan een bevestiging en kun je vanaf nu veilig gebruik maken van Kolibri.

Als je vanaf nu inlogt zal er naast je inlognaam en wachtwoord ook om een aanmeldcode gevraagd worden. Deze code wordt via SMS aan je toegestuurd. Vul hem in en je bent veilig ingelogd!