Jouwmakelaar.online documenten gebruiken in Yisual Brochures

Jouwmakelaar.online documenten gebruiken in Yisual Brochures

1. Download het PDF bestand in Kolibri en sla het document op, op je computer.

2. Wanneer je een Yisual brochure hebt geopend in de Yisual brochure-maker kun je via bovenstaande knop PDF documenten toevoegen.
3. Kies het zojuist gedownloade PDF bestand om 'm in te voegen in de Yisual Brochure