Kolibri agenda sync voor Office 365

> Login op outlook.office.com met je Office 365 gegevens
> Klik linksboven op de agenda( 1)
> Klik rechtsboven op het tandwiel (2)

> Er verschijnt een nieuw scherm en klik op 'agenda' en vervolgens op 'gedeelde agenda's' (4)
> Vervolgens zie je een kopje met 'Agenda publiceren' Kies daar de agenda die je in Kolibri wilt zien (5), en kies daarnaast 'Kan alle details weergeven' (6)
> Klik vervolgens op 'publiceren' (7)

Je krijgt nu 2 URL's te zien, klik op de ICS URL (8) en klik op 'koppeling kopiƫren'

>Ga vervolgens naar Kolibri
> klik links onderin op AppXchange
> Klik op de Kolibri Agenda Sync (9)

> Activeer de koppeling rechtsboven via de blauwe knop 'integratie activeren'

> Klik links op 'agenda's importeren' (10) en plak daar de URL in het veld 'voeg een url toe' en klik op 'opslaan en agenda importeren' (11)

Je hebt nu succesvol je externe agenda gekoppeld aan de Kolibri agenda.