Kolibri - Standaard opmaak e-mail

Wil je dat mails verzonden vanuit Kolibri een standaard opmaak hebben? Volg de stappen hieronder om dit in te stellen zodat je jouw mailtjes netjes in je huisstijl kan verzenden vanuit Kolibri. Je kan dit instellen voor je gehele kantoor of per gekoppeld e-mailadres.

- Klik rechtsboven in Kolibri op je naam
- Klik op 'instellingen'
- Klik op 'E-mail'
- Klik op 'E-mail accounts'
- Klik op de 3 puntjes achter het e-mailadres waar je dit voor wil aanpassen.
- Klik op het groene potlood
- Klik onderin op nummer 3 'Standaard lettertype'
- Kies een lettertype, grootte, dikte en kleur naar wens.
Het systeem zal je nu een voorbeeld tonen hoe het eruit ziet.
- Klik rechtsonder in het scherm op 'opslaan'

Wil je het niet per e-mail instellen maar voor je gehele kantoor in 1 keer? Klik dan na stap 3 meteen op 'Standaard lettertype'