Kolibri - Wat je moet doen als je je aansluit bij of verandert van een branchevereniging

Kolibri - Wat je moet doen als je je aansluit bij of verandert van een branchevereniging

Onderstaande stappen moet je doorlopen (o.a. om vanuit Kolibri naar Funda te kunnen blijven publiceren) wanneer een van deze situaties op jouw van toepassing is:
  1. Je stapt over van brancheverening A naar branchevereniging B.
  2. Je gaat weg bij je huidige branchevereniging en wordt onafhankelijk makelaar.
  3. Je onafhankelijk makelaar bent en je aan gaat sluiten bij een brancheverening
Allereerst informeer je Kolibri over jouw veranderende situatie door een mail te sturen naar fulfillment@kolibri.software. Je ontvangt dan van ons een e-mail met een link naar een digitaal formulier. Vervolgens kun je onderstaande stappen uitvoeren:

Wat
Dag/Stap

Opdrachten die in Kolibri, onder je oude Tiara/Aansluitnummer, naar Funda gepubliceerd staan trek je in Kolibri in waarna je ze archiveert en dupliceert. (UItleg over archiveren en dupliceren). Heb je hier hulp bij nodig neem dan contact op met support@kolibri.software

dag 1/ stap 1

Na afronding van stap 1 vul je het online Tiara formulier, dat je van ons per mail ontvangen hebt, in (gebruik hiervoor jouw nieuwe Tiara aansluitnummer die je als het goed is al van Funda ontvangen hebt, is dat niet het geval, vraag deze dan eerst bij Funda aan).

LET OP:
- Verstuur je het formulier op maandag tot en met vrijdag vóór 12:00 uur aan bij Kolibri dan kun je de volgende dag verder met stap 4.

Verstuur je het fomrulier op maandag tot en met donderdag ná 12:00 uur aan, dan kun je 2 dagen later verder met stap 4.

Verstuur je het fomrulier  op vrijdag ná 12:00 uur of in het weekend aan, dan kun je de dinsdag erop verder met stap 4.

dag 1/ stap 2

Kolibri informeren op fulfillment@kolibri.software dat je stap 2 succesvol hebt afgerond.

LET OP:
Stuur deze bevestiging, anders stagneert het proces en kun je niet verder.

dag 1/ dag 3

De opdrachten uit stap 1 in kun je nu weer opnieuw naar Funda publiceren (dit gebeurt dan onder je nieuwe aansluitnummer).

LET OP:
Funda brengt voor deze nieuwe publicaties kosten in rekening. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met Funda.
dag is afhankelijk van wanneer je het formulier bij stap 2 verzonden hebt / stap 4