Link naar pagina op eigen site

Stel, je hebt een pagina 'Contact' die in het hoofdmenu van de website staat. Nu wil je in het bodemmenu dat onderaan elke pagina van je website staat ook een knop Contact hebben die naar dezelfde contactpagina gaat. Klik hiervoor op 'Bodem menu' en dan op 'Nieuw' - 'Link naar pagina op eigen site...'.

In het scherm dat dan opent klik je op het veld 'SelectedMenuItemId' en selecteert de pagina waar je naar toe wilt linken, in dit geval 'Contact'. Vul daarna de naam in die je in het menu wil zien en sla alles op. In het menu onderaan de website zal nu het item 'Contact' zijn toegevoegd.

Je kunt in het CMS menu items die linken naar al bestaande pagina's herkennen aan het "ketting" ikoontje .