MailKing24 koppelen aan Kolibri

Om je mailbox van MailKing24 te koppelen aan Kolibri ga je naar Intellingen.

Vervolgens klik je onder 'E-mail' op 'E-mail accounts' en klik je op 'Nieuwe e-mailbox koppelen'
Let op: Als je nog gekoppeld bent met je oude mailbox, verwijder deze dan eerst door naast de mailbox op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor verwijderen.

Kies voor de provider 'MailKing24'

Vul je e-mail adres in en het wachtwoord dat je van ons gekregen hebt en klik op 'Mailbox koppelen'.

Je mailbox is nu gekoppeld! Het kan tot 24 uur duren voordat je e-mail box volledig gesynchroniseerd is.