MailKing24 koppelen aan iPhone

In deze video zie je hoe je je mailbox van MailKing24 koppelt aan je iPhone

1. Open de instellingen van je iPhone of iPad
  2. Ga naar ‘Mail’
  3. Kies ‘nieuwe account’
  4. Kies ‘Andere’
  5. Kies ‘Voeg e-mailaccount toe’
  6. Vul de naam in die de ontvangers te zien moeten krijgen
  7. Vul je emailadres in
  8. Vul je bijbehorende wachtwoord in
  9. Kies een beschrijving van de account (dit zie alleen jij op het apparaat)
  10. Zorg dat bovenaan ‘IMAP’ geselecteerd is
  11. Vul bij hostnaam in imap.mailking24.com
  12. Vul bij gebruikersnaam het volledige emailadres in
  13. Vul je bijbehorende wachtwoord in
  14. Vul de hostnaam bij de uitgaande post in met smtp.mailking24.com
  15. Vul weer je volledige emailadres in bij gebruikersnaam (ook al staat er optioneel)
  16. Vul je bijbehorende wachtwoord ook in bij de uitgaande (ook al staat er optioneel)
  17. Kies ‘Volgende’
  18. Kies ‘Bewaar’

Je nieuwe mailbox is nu gekoppeld!

Inkomende e-mail

Server
imap.mailking24.com
Poort
Gebruikersnaam
het e-mailadres
Wachtwoord
je eigen wachtwoord

Uitgaande e-mail

Server
smtp.mailking24.com
Poort
Gebruikersnaam
het e-mailadres
Wachtwoord
je eigen wachtwoord