MailKing24 mailbox koppelen aan Kolibri

Het was nog nooit zo makkelijk om je mail te koppelen aan Kolibri als je MailKing24 gebruikt. Hieronder leg ik je uit hoe.

Ga naar instellingen:

Klik op e-mail accounts

Klik op nieuwe mailbox koppelen

Kies voor de provider 'MailKing24'

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Mailbox koppelen'

En klaar! Je mail is nu geïntegreerd met Kolibri. Houdt er rekening mee dat het tot 24 uur kan duren voordat je mail volledig is gesynchroniseerd.

Klik hier voor de gegevens van MailKing24 voor bijvoorbeeld Outlook of Apple mail.