Meest voorkomende foutmeldingen Tiara

Postcode van het achtergelaten object is ongeldig.

Wanneer je deze melding krijgt van Tiara ontbreekt er nog data die Tiara verplicht stelt. Hieronder de stappen om dit op te lossen:

1.       Klik in het overzicht van het object rechtsboven in op de blauwe knop ‘Opties’ (1)

2.       Klik op ‘Transactiegegevens aanpassen’

3.       Controleer of bovenin bij nummer 2 en 3 alles met oranje sterretje ingevuld is. (2)

4.       Wanneer alles ingevuld is, klik op ‘Opslaan en sluiten’ (3)

Hiermee is het probleem opgelost. LET OP:Het kan enkele minuten duren voordat de foutmelding van Tiara verdwijnt.

Exception of type 'HAY.Connect.MediaPartner

Wanneer je deze foutmelding krijgt moet de huidige opdracht ingetrokken worden en gedupliceerd worden. Daarna kan het gedupliceerde object zonder problemen gepubliceerd worden. Hieronder de stappen:

1.     Klik in het overzicht van het object rechtsboven in op de blauwe knop ‘Opties’ (1)

2.     Klik op ‘Intrekken’ (2)

3.     Kies een reden van intrekken (dit is intern en komt dus niet online) en klik op ‘Opdracht intrekken’ (3)

4.     Het object is nu ingetrokken, klik wederom rechtsboven in op ‘Opties’ en klik op ‘Dupliceer als huur/koop object. (4)

5.     Als er een sleutelnummer aanwezig is wordt er gevraagd wat je daarmee wilt doen. Je kunt dit zowel onder het oude/als nieuwe object koppelen.
Kies een optie en klik op Dupliceren.(5)

Je komt nu in de nieuwe opdracht, vergeet niet de opdrachtgevers te koppelen en alle gegevens na te lopen. Nadat alles in orde is kun je de opdracht via de blauwe knop ‘Opties’ weer publiceren.

Waarborgsom mag niet leeg zijn. / Servicekosten per maand mag niet leeg zijn.

Wanneer je deze melding krijgt van Tiara ontbreken er nog gegevens die verhinderen dat je het object kunt aanmelden. Hieronder de stappen om dit op te lossen:

1.       Klik in het overzicht van het object rechtsboven op de groene knop ‘Bewerken’ (1)

2.       Klik onderin op nummer 3 ‘financieel’ (2)

3.       Klik op nummer 4 ‘Kostenpost pand’ (3)

4.       Controleer of alles met een oranje sterretje ingevuld is.

5.       Klik rechtsboven in op ‘Opslaan’ (4)

Hiermee is het probleem opgelost. LET OP:Het kan enkele minuten duren voordat de foutmelding van Tiara verdwijnt.

Koopconditie kan alleen gevuld zijn indien Koopprijs ook gevuld is./ Koopspecificatie mag alleen gevuld zijn indien Koopprijs ook gevuld is.

Wanneer je deze melding krijgt van Tiara ontbreken er nog gegevens die verhinderen dat je het object kunt aanmelden. Hieronder de stappen om dit op te lossen:

1.       Klik in het overzicht van het object rechtsboven op de groene knop ‘Bewerken’ (1)

2.       Klik onderin op nummer 3 ‘financieel’ (2)

3.       Vul de ‘Koopspecificatie’ (3) en ‘Koopconditie’ (4) in.*

4.       Klik rechtsboven in op ‘Opslaan’ (5)

*Wil je de vraagprijs verbergen kies je bij de koopspecificatie ‘Prijs op aanvraag’ (let wel op dat je alsnog een prijs invult).

Transportdatum mag niet voor datum ondertekening akte liggen.

Wanneer je deze melding krijgt van Tiara komen er een aantal gegevens niet overeen.
Hieronder de stappen om dit op te lossen:

1.       Klik in het overzicht van het object rechtsboven op de blauwe knop ‘Opties’ (1)

2.       Klik op ‘Transactiegegevens aanpassen’

3.       Zorg ervoor dat de ‘Transportdatum’ (3) niet voor de ‘Datum van ondertekenen van de ontvangstbevestiging’ (4) ligt.

4.       Klik op ‘Opslaan en sluiten’

Hiermee is het probleem opgelost. LET OP:Het kan enkele minuten duren voordat de foutmelding van Tiara verdwijnt.

Datum ondertekening akte mag niet voor de Datum invoer liggen.

Wanneer je deze melding krijgt van Tiara komen er een aantal gegevens niet overeen.
Hieronder de stappen om dit op te lossen:

1.       Kijk in het overzicht van het object wanneer het object geregistreerd is. (1)

2.       Klik rechtsboven in op de blauwe knop ‘Opties’. (2)

3.       Klik op  ‘Transactiegegevens aanpassen’ (3)

4.       Zorg ervoor dat de ‘Datum van ondertekenen van de ontvangstbevestiging’ (4) niet voor de datum van registratie (uit stap 1) ligt.

5.       Klik op ‘Opslaan en sluiten’

Hiermee is het probleem opgelost. LET OP:Het kan enkele minuten duren voordat de foutmelding van Tiara verdwijnt.