Naar welk e-mailadres worden de bezichtigingsaanvragen bij mijn opdrachten verstuurd?

Naar welk e-mailadres worden de bezichtigingsaanvragen bij mijn opdrachten verstuurd?

Bezoekers van je website kunnen, als ze geïnteresseerd zijn in een woning, een bezichtigingsaanvraag doen via het formuliertje "Plan een bezichtiging" of op het pand reageren via het formulierje "Reageer op dit pand".

Deze formulieren worden verzonden naar het e-mailadres van de medewerker onder wiens naam het pand is ingevoerd. In Kolibri is dat de medewerker die is ingevoerd op tabblad 1 - Opdrachtgever in het bewerkingsscherm van dat pand (1).

Is er in je software geen e-mailadres ingevoerd bij de betreffende medewerker dan zal het formulier verstuurd worden naar het e-mailadres van de vestiging waaraan deze medewerker gekoppeld is (2).

Is er ook van de vestiging geen e-mailadres bekend dan wordt het formulier verstuurd naar het e-mailadres van je makelaarskantoor. Mocht tenslotte ook dat e-mailadres niet bekend zijn dan wordt het formulier verstuurd naar het e-mailadres (3) dat is ingevoerd in het CMS van je website onder Modules (1) - Organisatie (2).