Nieuwe manier van koppelen relaties & objecten aan afspraken, e-mails en taken.

Nieuwe manier van koppelen relaties & objecten aan afspraken, e-mails en taken.

Informatie nieuwe release: eenvoudiger de juiste mensen en opdrachten koppelen aan afspraken, e-mails en taken.

Het maken van afspraken en het versturen van e-mails zijn de 2 meest uitgevoerde handelingen bij Kolibri. In beide gevallen is het belangrijk dat de juiste opdrachten en personen gekoppeld worden aan de afspraak of email. Op basis van klantfeedback hebben we daarom het koppelen van opdrachten en relaties aan afspraken nog eens onder de loep genomen en een aantal verbeteringen aangebracht. Die wijziging hebben we aangebracht op alle plekken waar je opdrachten én relaties koppelt in Kolibri.

‘Oude’ situatie

Oude situatie

De situatie die je hierboven ziet ken je eigenlijk al zo lang als dat je met Kolibri werkt. In de meeste gevallen zien we dat er eerst een opdracht wordt gekoppeld aan een afspraak. Na het koppelen van de opdracht voegt Kolibri alle aan die opdracht gekoppelde relaties toe aan de afspraak. Daarna maak je zelf de keuze welke relaties je wil ontkoppelen. Onhandig wanneer je bijvoorbeeld een reeks bezichtigingen aan het inplannen bent en niet de verkopers wil uitnodigen.

Nieuwe situatie

Nieuwe situatie

In de nieuwe situatie kies je niet welke relaties je wil ontkoppelen, maar welke relaties je wil koppelen. Na het koppelen van een opdracht kies je in het ‘suggesties-scherm’ eenvoudig welke relaties je wil koppelen. In het overzicht zie je in één oogopslag welke relaties gekoppeld zijn aan de opdracht en hoe ze zich verhouden tot die opdracht. Wil je dus, bijvoorbeeld, wel alle verkopers uitnodigen dan is dat met één druk op de knop gedaan.

Andersom werkt het overigens ook zo. Koppel je een notaris die bij meerdere opdrachten actief is, dan koppelen we niet meer al die opdrachten, maar kies je zelf welke opdracht voor deze afspraak of email relevant is.

Je hebt daardoor meer controle en beter zicht op de relaties en opdrachten die je koppelt aan afspraken aan emails.