Objecten van je website verwijderen

Wanneer je een object opnieuw in de verkoop/verhuur krijgt kan je vanaf nu eenvoudig de verkochte/verhuurde versie van het object van je website verwijderen.

Log in in het CMS van Housenet via: https://cms.housenet3.nl/ of klik via Kolibri door naar Housenet via deze knop:

Onder algemeen kan je aangeven hoelang een verkocht/verhuurd object of project zichtbaar moet blijven op je website.

Onder 'objecten' kan je aangeven welke objecten je van je website wilt verbergen, dit doe je door een vinkje te plaatsen bij ‘Verbergen op website’. Zodra je dit hebt aangevinkt verdwijnt het object vrijwel direct van je website en uit de zoekresultaten. Haal je het vinkje weg dan verschijnt het object weer. Door caching kan in het uitzonderlijke gevallen 15 minuten duren voordat je verschil ziet.

Voor projecten geldt hetzelfde, deze kan je ook van je website verbergen door een vinkje te plaatsen bij ‘Verbergen op website’.