Onder bod / onder optie

Als een opdracht is gepubliceerd en de status "Beschikbaar" heeft kun je hem onder bod of onder opdracht plaatsen. Klik hiervoor rechtsboven op de blauwe knop 'Opties' en selecteer 'Onder bod' of 'Onder optie'. Nadat je hem hebt opgeslagen zal de nieuwe status in het detailscherm worden weergegeven en worden doorgestuurd naar mediapartners zoals Funda.