Hoe verplaats ik de marker in het kaartje naar de juiste positie?

Hoe verplaats ik de marker in het kaartje naar de juiste positie?

Het kan voorkomen dat de marker in het kaartje niet op de goede plaats staat. Je kunt dit zelf eenvoudig corrigeren door in het kaartje op de juiste plek te klikken, de marker zal verplaatst worden naar de plek waar je geklikt hebt.

Om de marker heel nauwkeurig op de juiste positie te zetten kun je hem ook slepen door met de linkermuisknop op de marker te klikken, de knop ingedrukt houden en de marker te verslepen.