Hoe voeg ik video's en 360° foto's toe?

Om een video of 360° foto aan een opdracht toe te voegen ga je in het bewerkingsscherm naar tabblad 5 - Marketing en klikt aan de rechterkant op de knop "Video en 360°".

Voor een optimale weergave van je video's op de websites van de diverse mediapartners (zoals Funda) en op je eigen website kun je die het beste uploaden naar b.v. Youtube om daarna de link naar de video in Kolibri te plakken.

Klik op de groene knop "Toevoegen" om op dezelfde manier nog een video toe te voegen.

De meeste leveranciers van 360° foto's (zoals Droomhuis360) zullen je een link naar de foto's aanleveren. Deze link kun je op dezelfde manier als voor video's in Kolibri plakken.