Overeenkomsten mailen

Wanneer je een document hebt opgesteld in Kolibri wordt het automatisch bij de gekoppelde opdracht/relatie opgeslagen in het dossier.
Vanuit het dossier kun je gemakkelijk je net opgestelde documenten mailen als je ook gebruik maakt van de e-mail functionaliteit in Kolibri.

Ga naar het dossier van de opdracht of relatie waar het document staat en klik dan rechts in de regel op de drie puntjes.
Er komt een menu naar boven en vervolgens heb je voor het mailen 2 keuzes. Je kunt het document mailen als het originele bestand (Word) (1) of het document als PDF versturen (2), het systeem zal het document dan omzetten voor je naar een PDF bestand.

Wanneer je hier op klikt dan zal je in het scherm terecht komen om een nieuwe mail op te gaan stellen, je zult zien dat het document dan onderin als bijlage is toegevoegd.
Vanaf hier kun je de rest van de mail verder opstellen naar wens en verzenden met de bijlage.