Presentaties en brochures

Raampresentatie maken

Vanuit het object in Kolibri is het ook mogelijk om een raampresentatie te genereren. Klik hiervoor bij het object op 'opties' (1) en klik vervolgens op 'raampresentatie afdrukken' (2).

Brochure maken via Yisual

In Kolibri heb je de mogelijkheid om voor je opdrachten mooie brochures of andere presentaties te maken. De foto's en teksten van je objecten worden dan automatisch overgenomen.

Om een brochure te maken klik je vanuit het object op 'bewerken' (1) klik onderin op 'marketing' (2) Klik rechts op het vak 'presentatie en brochures' (3) en klik op 'presentatie maken' (4)

Een presentatie of brochure maken kost eenmalig €4,- per object. Het maakt dan niet uit of je 1 of meerdere presentaties bij je opdracht maakt. De kosten worden gefactureerd door Yisual. Ook bij vragen of problemen kun je bij hen terecht via servicedesk@yisual.com of 0118 - 700 237.