Hoe voeg ik documenten of overeenkomsten toe aan een relatie?

Hoe voeg ik documenten of overeenkomsten toe aan een relatie?

In het tabblad "Dossier" staan alle documenten die bij een relatie horen. Deze zijn onderverdeeld in twee soorten, officiele documenten zoals koopovereenkomsten die in Kolibri zijn aangemaakt en bestanden die je geüpload hebt vanaf je harde schijf.

Om bestanden te uploaden klik je op het betreffende veld om met Verkenner (Windows) of Finder (Mac) naar het bestand te navigeren en het daar te selecteren. Je kunt ook rechtstreeks vanuit Verkenner of Finder de bestanden in Kolibri slepen.

Je plaatst een overeenkomst bij de relatie door in het document aan te geven dat deze relatie de koper of verkoper van de betreffende opdracht is. Als je het document daarna opslaat wordt het automatisch in het dossier van de relatie geplaatst.